وقتی که دمای هوا در روزهای خیلی سرد سال به زیر صفر میرسد، چه چیزی بهتر از یک لیوان شکلات داغ میتواند ما را گرم کند و سرحال بیاورد؟ مبتلایان به بیماریهای قلبی هم میتوانند از این نوشیدنی داغ لذت ببرند، به این شرط که شکلات داغ را در خانه آماده کنند و نکات لازم را در روند آمادهسازی رعایت کنند.
برای تهیه شکلات داغ مناسب برای بیماران قلبی، قبل از هر چیزی باید از شیرهای گیاهی مانند شیر بادام و شیر سویا استفاده کنید. میزان چربیهای اشباع در این نوع از شیرها بسیار کم است و سلامت بیماران قلبی را به خطر نمیاندازد. علاوه بر این، بیمارانی که مبتلا به کلسترول خون بالا نیز هستند و بهدنبال جایگزینی برای محصولات لبنی میگردند، میتوانند از این شیرهای گیاهی استفاده کنند.
البته استفاده از شیر گاو بدون چربی یا یک درصد چربی هم مشکلی ایجاد نمیکند. اضافه کردن شکلات تلخ به شیر گیاهی، فواید مختلفی برای سلامت دارد. شکلات تلخ حاوی بیوفلاونوئیدهای زیادی است که به کاهش فشار خون کمک میکنند.